Our Blog / Ohjeita puukalusteiden mittatilaamiseen

Luonnoksia pöydistä

Puinen pöytä on ikuinen ja kaunis. Pitkällä aikavälillä kuluvat pinnat voidaan hioa ja pintakäsitellä uudelleen, jolloin pöydästä tulee uudenveroinen. Jos pöydän kansi on viilutettua levyä, kuten useimmissa valmiskalusteissa, tämä ei kannata.

TILAAMINEN

Harkitse pöydän kokoa mittaamalla sitä tilaa, johon pöytä on tulossa. Hyvä yhden istujan tila pöydän ääressä on 60 cm leveä, pidemmässä pöydässä ja satunnaisessa käytössä riittää vähempikin. Muista että pöydän kannen ei välttämättä tarvitse olla aina suorakulmio.

Mallistossa on valmiita malleja, joita tarpeeseen sopivalla mitoituksella ja varioiden useimmat pöydät syntyvät. Tarvittaessa pöytä voidaan suunnitella täysin tilaajan toiveiden mukaan.

Verstaalta löytyy runsaasti puulajimalleja pintakäsiteltynä, joista materiaalin valitseminen on helppoa. Tarvittaessa materiaalimallia voi käydä katsomassa myös kotona.

Kun pöydän lopullinen malli, materiaali ja koko ovat selvillä, voidaan pöydälle laskea myös lopullinen hinta ja toimitusaika. Pääkaupunkiseudulla toimitus kuuluu hintaan, ja pöydän mukana tulee hoito-ohje. Liitoksille ja liimasaumoille annamme 10 vuoden takuun.

Ota yhteyttä ja tule käymään!

So, what do you think ?